top of page

STUDIO

NEVE V1

Legendaarisen suunnittelijan analogimikseri kultaiselta 80-luvulta. Neven etuasteet ovat yksinkertaisesti maailman parhaat.

MIKROFONIT

Soundtrackin mikrofonivalikoima on yksi Suomen studioiden kattavampia. Reilusti yli sadan mikrofonin valikoimasta löydät mikrofonin joka tilanteeseen.

Valittavissasi on mikrofoneja seuraavilta valmistajilta:

AKG, Audix, Beyer Dynamic, B&K, CAD, Calrec, Crown, DPA, Electrovoice, Groove Tubes, JJlabs, Langevin, Line Audio, Milab, Neumann, Schoeps, sE Electronics, Sennheiser, Shure, Soundelux, RB, Telefunken sekä TOA

SOITTOTILAT

Käytössä on kaksi erillistä soittotilaa.

 

Iso n. 250 neliön ja 6 metrin korkuinen mahtavasti soiva sali mahdollistaa suuremmankin kokoonpanon sessiot. Tilan akustointia voi muuttaa sermeillä sekä verhoilla. Salissa on myös kiinteä valokalusto jota voidaan käyttää kuvaustilanteissa.

 

Pienempi 30 neliön demppitila soveltuu loistavasti laulujen sekä yksittäisten instrumenttien äänitykseen.

 

BOWERS&WILKINS

Bowers & Wilkinsin Diamond 800 monitorit takaavat sinulle tarkan ja huippuanalyyttisen kuuntelun. Myös Abbey Road luottaa B&W:n!

RAUTA

Tarkkaamossa moderni digitaalitekniikka kohtaa Vintage raudan;käytössäsi on laitteita kuten Tube-Tech, DBX, Universal Audio, BSS, T.C Electronics, Roland ym. Käytössä on myös Otarinin 2-raita vintage kelanauhuri. Äänitämme Pro Toolsilla/Aurora Lynx muuntimilla. 

FASILITEETIT

Talon mainiot puitteet saavat muusikon viihtymään sessioissa. Käytössäsi on talon hyvin varusteltu keittiö, Lounge TV:llä sekä 5.1 äänentoistolla sekä sosiaali- ja saunatilat.

 

Studion edustalla on isot ilmaiset parkkitilat, joihin mahtuu vaikka keikkabussilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page